71750924_814121122323734_346402497687977

DONATIE

C4SD is volledig afhankelijk van donaties om de hondjes en katjes in Roemenië te kunnen helpen. We zoeken een fijn plekje voor ze in NL/BE en bieden ze de broodnodige zorg in de shelter. Er zijn meerdere manieren om te doneren aan Care4shelterdogs.

Kijk hieronder voor de verschillende soorten hulp waarmee je ons kunt helpen!

pippi.jpg

SPONSOR EEN HOND OP AFSTAND

Het is mogelijk om een hondje op afstand maandelijks te sponsoren. Hierdoor draag je bij aan de kosten van de verzorging van deze hond. Alle sponsorhonden zitten nog in de Public Shelter. Voor minimaal 6 euro per maand kun je al een hondje helpen. De hoogte van het bedrag mag je helemaal zelf bepalen.

Uiteraard kun je ook met je collega’s, klasgenoten, vrienden of buren een hond sponsoren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom dit te doen.

Als je een hondje sponsort, krijg je een persoonlijk sponsorcertificaat!

--->

POOTJE_edited_edited.png

D O N E E R

VEILING

Via onze veiling op Facebook heb je de mogelijkheid om een veilingitem te kopen. Het bedrag dat besteed wordt, komt dan ten goede aan de hondjes.

sponsorcertificaat.jpg

DONATIE VOOR EEN SPECIFIEK DOEL

Er worden regelmatig acties georganiseerd om geld in te zamelen voor doelen zoals het kopen van voedsel voor de honden in de shelter en de katten die thuis bij de rescuers worden opgevangen. Ook worden er sterilisatiecampagnes georganiseerd om zo onnodig leed te voorkomen. Daarnaast worden dierenartskosten en medicijnen voor de dieren in de shelter met jouw gift gefinancierd.

152339528_908450733029077_13398688159276

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen via een Messengerbericht op Facebook.

Alle donaties worden vermeld op Facebook.

Transparantie

Wij vinden het erg belangrijk om transparant te zijn naar de mensen die ons ondersteunen. Daarom word er ieder jaar een verslag gemaakt van wat wij hebben kunnen betekenen voor de dieren in Vatra Dornei. Ook wordt er eens per maand een overzicht van ontvangen donaties en uitgaven op Facebook geplaatst.