DONATIE

Om de hondjes een fijne plek te bieden en de nodige zorg, zijn wij afhankelijk van donaties. Er zijn meerdere manieren om te doneren aan Care4shelterdogs:

Het sponsoren van een hond op afstand

Het is mogelijk om een hondje op afstand maandelijks te sponsoren. Hierdoor draag je bij aan de kosten van de verzorging van deze hond. Alle sponsorhonden zitten natuurlijk nog in de Public Shelter. Voor minimaal 6 euro per maand kun je al een hondje helpen. De hoogte van het bedrag mag je helemaal zelf bepalen.

Uiteraard kun je ook met uw collega’s, klasgenoten, vrienden of buren een hond sponsoren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom dit te doen.

Als je bij ons een hondje sponsort, krijg je een persoonlijk sponsorcertificaat!

 

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen via een Messengerbericht op Facebook.

Alle donaties worden vermeld op Facebook.

Veiling

Via onze veiling op Facebook heb je de mogelijkheid om een veilingitem te kopen. Het bedrag dat besteed wordt, komt dan ten goede aan de hondjes.

Donatie voor een specifiek doel

Er worden regelmatig acties georganiseerd om geld in te zamelen voor doelen zoals het kopen van voedsel voor de honden in de shelter en de katten die thuis bij de rescuers worden opgevangen. Ook worden er sterilisatiecampagnes georganiseerd om zo onnodig leed te voorkomen. Daarnaast worden dierenartskosten en medicijnen voor de dieren in de shelter met jouw gift gefinancierd.

Transparantie

Wij vinden het erg belangrijk om transparant te zijn naar de mensen die ons ondersteunen. Daarom word er ieder jaar een verslag gemaakt van wat wij hebben kunnen betekenen voor de dieren in Vatra Dornei. Ook wordt er eens per maand een overzicht van ontvangen donaties en uitgaven op Facebook geplaatst.

sponsorcertificaat.jpg
POOTJE.png

D O N E E R