Project Roemenië

Wij zijn een stichting die al jaren bezig is met het redden van Roemeense zwerfhondjes door ze van de straat te halen, medische hulp te bieden en adoptie en sterilisatie campagnes te organiseren om meer dierenleed te voorkomen.

 

Nu is het tijd voor de volgende stap! We hebben de mogelijkheid om een stuk grond aan te kopen in Dorna Candrenilor in Roemenië waar we een veilig onderkomen voor de zwerfhondjes en ook katten kunnen bouwen. Voor hondjes die erg getraumatiseerd zijn word dit een rusthuis waar ze de rest van hun leven veilig zullen zijn en verzorgd zullen worden. Voor de socialere hondjes wordt het een tijdelijke opvangplek voordat ze naar een beter leven in Nederland of België gaan.

 

Aan deze mooie droom van een veilige plek voor de zwerfhonden en katjes hangt wel een prijskaartje. De kosten voor het totale project zullen rond de 40.000 euro bedragen.

  • Aankoop van de grond

  • Aanleg water, elektriciteit en een septic tank

  • Aanleg weg naar de shelter

  • Fundering voor dierverblijf

  • Bouwen dierverblijven en puppy ruimte

  • Plaatsen van hekwerk voor buitenverblijven

 

We willen zo snel mogelijk beginnen met de bouw van het tehuis!

 

In het voorjaar van 2022 gaan we met een groep Nederlandse vrijwilligers naar Roemenië om zelf de handen uit de mouwen te steken. Er zal een gedeelte van het werk gedaan worden door lokale mensen die op deze manier ook wat bij kunnen verdienen. Uiteraard onder toezicht van onze Roemeense rescuer en andere dierenliefhebbers waarmee we intensief samenwerken.

 

Help jij mee om deze droom werkelijkheid te laten worden? De vele zwerfhondjes en katjes die daar nu onder vreselijke omstandigheden leven zullen enorm dankbaar zijn!

 

Samen kunnen we zoveel meer, elke donatie telt en is heel erg welkom!

 

Wil je meer informatie over onze stichting of kun je op een andere manier hulp bieden? Dan horen wij graag van jou! 😊

E: care4shelterdogs@hotmail.com

59707650edb91f6e1b635bd203ec49d3.jpg
Knappe Boaz.png
shelter_edited.jpg
Notification Reminder Gradient Feminine Instagram Post.png
mooie kant.jpg

Bezoek Roemenië 🌞

niet mooie kant.jpg
Collage 2021-09-14 15_19_33.jpg

Eind augustus 2021 was het dan zo ver! Na 2 jaar wachten konden we eindelijk de shelter in Vatra Dornei bezoeken. Het was een fijn weerzien waarbij vreugde en verdriet elkaar afwisselden...

TOGETHER WE CAN HELP AND MAKE THIS WORLD A BETTER PLACE!

3-34049_cherry-blossom-png-transparent-i