WordPress Theme built by Shufflehound. Care 4 shelter dogs

Care 4 shelter dogs

Wie zijn wij?

Rescue hond van de maand

Care 4 Shelter Dogs is een organisatie die bemiddelt bij adoptie van honden uit de Public Shelter van Vatra Dornei in Roemenië. Oprichtster Francis van der Schaaf heeft samen met een team van rescuers en dierenvrienden al veel goeds voor deze dieren kunnen doen. De honden hebben er vaak een hard en koud leven opzitten in Roemenië.

Wat doen wij?

We zoeken een goed huisje voor onze adoptiehonden. Tijdens een persoonlijk huisbezoek zullen wij meer vertellen over het betreffende dier en een vragenlijst met u doornemen. Wanneer U hierna kiest voor adoptie en het huisbezoek wordt positief bevonden door beide partijen, kan de adoptie in gang gezet worden en het transport gepland.

We zullen samen met u het hele traject volgen en ook na aankomst van de hond in Nederland contact houden. Verder organiseren wij meerdere sterilisatiecampagnes per jaar (voor zowel honden als katten) om zo veel onnodig leed te voorkomen. Ook gaan we een aantal keren per jaar met vrijwilligers naar de shelter om betere woonomstandigheden voor de dieren te creëren door het bouwen en vervangen van dierenverblijven.

Wat kunt u doen?

Wij zijn een organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers en donaties van dierenvrienden. Heeft U de mogelijkheid om een hondje te adopteren of tijdelijk op te nemen als pleeggezin en te laten wennen aan het leven in Nederland, dan horen wij graag van u!

Daarnaast hebben we een foster programma waarbij u een hond op afstand ondersteunt door een maandelijkse donatie. Zo draagt u bij aan een betere verzorging van de honden in de public shelter Vatra Dornei.

Roemeense zwerfhonden in nood

Er leven meer dan 3 miljoen honden zwervend op straat, in de hitte van de zomer en in de vrieskou van de winter. Een hondenleven is in dit land niets waard….
De gemiddelde levensverwachting van een Roemeense zwerfhond is vier jaar. In het asiel is een hond veilig voor verkeer, vergiftiging en de dodingstations, maar het is een heel moeilijk en eenzaam bestaan.
Care4shelterdogs heeft inmiddels vele hondjes gered en dankzij de hulp van mensen die deze dieren een warm hart toedragen, heeft C4SD vele verbeteringen kunnen aanbrengen in de shelter in Vatra Dornei.

Daarom is uw hulp zo belangrijk! Mogen we op u rekenen?

Team Care 4 Shelterdogs