Sansa ter adoptie

Teef

Mooie meisje ter adoptie.

Alweer bijna 2 jaar geleden werd de rescuer gebeld dat er een hond aan een ketting zat, uit de bewoonde wereld, zonder eten en drinken. Aan haar te zien was dat al voor lange tijd. Ze was sterk vermagerd. Ze zat slechts aan een ketting van 50cm. Waarschijnlijk al jaren. Sansa werd gered en kwam juli 2017 in de shelter. Door de extreme omstandigheden en stress waarin ze heeft geleefd hield ze wat over, ze bleef steeds rondjes draaien om op haar staart te bijten. Tot bloedens aan toe. Ze heeft hier lange tijd medicatie voor gehad en de aanvallen van rondjes draaien zijn nu schaars! Ze mag regelmatig uit haar hok omdat ze echt beweging nodig heeft. We hebben haar niet eerder gepromoot en gaan toch kijken of we een adoptant vinden in een rustig huis. Iemand die actief is en van haar gaat houden zoals ze is. Ze moet alles nog leren. We plaatsen haar niet bij kleine kinderen. Wie geeft haar een kans?

Heeft u interesse neem contact met ons op voor meer informatie. Graag horen wij ook iets over u en uw leven.
Onze hondjes hebben er al een leven in het warme, koude en harde Roemenië op zitten in de shelter van Vatra Dornei.
Mail naar ; Care4shelterdogs@ hotmail.com Wij zijn ook te vinden op facebook